Pomatená a zhrzená

Pomatená a zhrzená

Anotace: :(

Miloval jsem svoji družku
ona však vytáhla pušku
pálí hlava nehlava
trefila se na záda.

Ležím čelem k podlaze
přišlo mě to dost draze
teplá krev se ze zad šine
hrozný pohled jako v kině.

Ona znova nabíjí
nadech jsem se na chvíli
ještě jeden letmý pohled
na ten však nebrala ohled

Výstřel s dýmem, kule v před:
,,odstraním tě, byl jsi vřed!
Chtěl si se jen milovat
neřek si, že máš mě rád!

Byla jsem jen další v řadě
podlehla jsem tvojí zradě
Nebudeš už trápit ženy
nechávat je ponížený.

Tak teď cítíš to co já
zrada, smutek ať skoná.
Láska není k hraní cit
měl ses chlapče chovat líp.
Autor Ďábel sám, 23.06.2009
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, isisleo, enigman, WAYWARD, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano,graduje to až na ST

23.06.2009 18:25:00 | WAYWARD

První sloka nic moc, ale závěr to dost vylepšil :)

23.06.2009 17:42:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí