Natálka

Natálka

Anotace: a život jde dál....

Slepíš si obrázek
z prázdninové párty
otřeš ze skříně prach
krabici vzpomínek otvíráš
přivřeš oči..
do hloubi duše se podíváš.

Odevzdaně
nehnutě
ve smrtelném tichu
potichoučku srdéčko bije
Ten nejkrásnější obrázek držíš
na řasách studí Tě vlahé korálky
tak čerstvě to vidíš.

Něžnou...krásnou
siluetu své Natálky.

Jediný bágl
bolestný výraz ve tváři
dveře otvíráš...
a čekáš..

Kdy vejde/ její úsměv/
její oči kdy zazáří.


Potřebuješ obejmout
kamaráde můj
nevzdávej to
žij dál život svůj.
Pro Tebe nekončí jen ta jediná
jen se podívej
falešný úsměv ona má.

Odevzdaně
nehnutě
před ní stojíš
ve smrtelném tichu
potichoučku srdéčko bije.
Slepené obrázky
barevné střípky
z prázdninových cest
dopisy
uzamykáš teď do schránky.

Jediný bágl
bolestný výraz ve tváři
dveře zavíráš..
již nečekáš...

Odcházíš Ty......
Autor Tanzania, 23.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 26
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Juraj Hrom, malý lachtánek, labuť, Psavec, Heda, stravla, enigman, Marfuša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malučko bych to poopravila a myslím, že mi to dokonale na kohosi sedne... hmmm, čim pak to? :o) ST!

29.06.2009 22:15:00 | NikitaNikaT.

st

25.06.2009 02:24:00 | Juraj Hrom

Hodně bolavá, ale nádherně napsaná...

24.06.2009 13:19:00 | malý lachtánek

Moc hezky jsi to napsala.

24.06.2009 01:04:00 | Psavec

Nádherně bolestné,přečetla jsem znovu a nahlas a sevřelo se mi srdce.

23.06.2009 22:55:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí