Hledám Tě

Hledám Tě

Anotace: ...

Celý svůj život Tě hledám,
své snaze polevit nedám,
svět kolem zběsile běží,
hádám, kde mé štěstí leží.

Chci lásku dávat,tvou duši hřát,
jak jeden celek mohou se zdát,
Ti kdo k sobě patří skutečně,
svou lásku sdílejí bezděčně.

Až naše duše se spojí,
nám všechny rány se zhojí,
v jediné minutě,
až lásko najdu Tě.
Autor Melfëa, 02.11.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí