Temnou nocí

Temnou nocí

Anotace: Dva osamělí, myšlenky a touhy, na noční cestě městem.

Muž se ženou temnou nocí jdou,
hvězdy jim svítí nad cestou.
Jen temný nebe nad hlavou
a smutek v duši si nesou.

Ruku v ruce, duše sblížený,
co noha nohu mine.
Mluví a vyznávají si své soužení,
které jak voda rychle pryč plyne.

Jdou s nimi v tichosti věčné obavy,
které mají v duši.
Co bylo by, kdyby se dotkli jejich rty,
vzlet či pád oni netuší.

Blíží se k cíli, je jim spolu krásně,
cesta dlouhá pomalu končí.
Jemný dotek rtů, vyspinkej se krásně a jeden polibek ještě,
snad zítřek jim nevyřčené otázky odpoví.


S láskou věnováno mé První dámě Sašence
mé velké opoře.
Autor F.Villon, 23.06.2009
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí