Třicátá

Třicátá

Anotace: Posílám Ti miláčku na malým snovým obláčku polibky a obětí s přáním ať k Tobě doletí.

A tak Ti dneska lásko po třicátý píšu,
že žiju a jen pro Tebe dýšu,
že ráda Tě mám a jsi v srdíčku mojim,
i když nás teď velká dálka dvojí.

Dneska jsem lásko pocit měla,
jako že jsem Tě uslyšela
a rázem mi srdce poskočilo
a celou mě horko zaplavilo.

Však bylo to jen zdání
nebo mé vroucné přání,
aby už jsi se vrátil zpět,
né v příštím roce, ale hned.

Zkouším zapomenout a nemilovat,
nevzpomínat a nečarovat,
v myšlenkách si Tě nemalovat,
jen učit se a jen pracovat.

Nevidím, neslyším, Ty stále nepřicházíš,
proč jsi tak daleko a proč mi scházíš?
Zůstavá jen pár nezodpovězených otázek
a v mém srdíčku Tvůj obrázek.

Vrať se až uznáš za vhodné,
třeba se amorův šíp mezi nás zabodne
a moje noci už nebudou smutný.
Miláčku, vrať se mi, je to nutný.
Autor grázlík, 02.11.2005
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí