Jen s Tebou

Jen s Tebou

Anotace: Autor:vzpomínky

21.5.2009 22:15

Jen s Tebou

Příjemný
vlahý večer tu je
chvíle štěstí
příjemných dotyků
něžných políbení
krásných chvil
jen Tě tu mít
a v ruku v ruce
s Tebou jít
a užívat těch chvil
našich polibků
při procházce
tím vlahým večerem

snad jen pořád sním
a vlahý večer
prožívám sám
s jemným vánkem
jež mě oplývá
a smutno mije jen
vzpomínkou na Tebe
Autor JarekBrnoCz, 24.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Bíša, carodejka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:+)))

25.06.2009 23:42:00 | Bíša

Ve Tvem srdci zustaly vzpominky, je to proto ze jsi uprimne miloval.

25.06.2009 00:58:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí