SEN

SEN

Anotace: Báseň o neopětované lásce...

Dnes je zvláštní den,
Aspoň pro mě je,
Zdál se mi sen,
Jak všechno krásné kolem je.

Byl to jen sen,
Co k ránu se zdává.
Probuzení brzké,
Mě opět uspává.

Snažím se vstát
A vzpomenout si na pocit štěstí,
Ale okamžik stačí
Kdy realita se hned vrací.

Ve snu jsem měla přítele,
Zamilovaná a šťastná jsem byla,
Teď ale pláču do postele,
Jak hloupá jsem byla.

Žádný přítel ani kamarád,
To jen můj výmysl
Co jsem si moc přála
A nakonec prohrála.

Při vzpomínce na něj,
Se mi chce řvát,
Jak moc mi ublížil
Se mu ani nemůže zdát.

Tolik to bolí
Myšlenka pouhá,
Jak jen ta bolest
Je v srdci zabouchlá.

Chci se jí zbavit
A pustit jí dál
Copak to jde
Když on mi ji na věky zamk.

Možná časem
Zabuší někdo u mých vrat
Možná že bolest
Už dostane konečně mat.

Teď chci znovu spát,
A cítit ten pocit radosti,
Jak mě můj princ miluje
Bez nějakých starostí.
Autor zuzka.lop, 24.06.2009
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, WAYWARD, Sweet KiWi, kuskus pruhovaná
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za myšlenku dávám bod...taky jsem si to prožil.
RM.

21.03.2013 19:42:24 | Robin Marnolli

Děkuji.

21.03.2013 19:49:55 | zuzka.lop

Vítej.Smutek přejde.Věř mi.Může to sice trochu trvat, ale přejde to.A báseň se mi líbí.

24.06.2009 09:38:00 | kuskus pruhovaná

Děkuji.

21.03.2013 19:49:42 | zuzka.lop

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí