Spoveď duše

Spoveď duše

Niektoré z básní sú modlitby,
všetky tie kde si ty...

Keď z hviezd želania padali,
o tebe tie verše spievali...
V mesačnom náručí,
na teba moje oči hľadeli...

Tam kde chladný závoj telom prenikal,
vždy keď som z nádejou,
pred smrťou unikal...

V kútiku duše som vždy dúfal,
ale že ťa nájdem,som nečakal...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 24.06.2009
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Psavec, Kubino 2, WAYWARD, labuť, zrrrr, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné...plné citů..moc hezké

24.06.2009 22:46:00 | Giginka

Pěkně jsi nám to vyzradil,
že lásky jsi našel cíl...

24.06.2009 13:30:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí