Víla z Chotěboře

Víla z Chotěboře

Anotace: ..není to nic moc, ale o to mi vůbec nejde. Jde mi o podstatu, o vnitří význam a to ve všem co dělám...ona je ta kterou mám rád! Ona tomu nevěří, ale já myslím, že je anděl...

Žije na ulici kde si děti hrají.
Bydlí v domě odkud na mě dobře vidí!
Křehká víla,
něžná, jemná,
když vidím ji
mé srdce se v záplavě utápí!

Jdeme spolu do zahrádky,
tam mezi stromy poblíž vody.
Ona je ta víla
co tančí svými dny
když jahody její se na ni smějí
ve slunce jasné záři!

Žije kousek ode mne,
má pěkný malý byteček,
křehká víla z Chotěboře
kterou potkáš jedinou
jak si v dešti klidně tančí ulicí-
Podívej! Není nádherná?

Žije na ulici kde si děti hrají,
ona a její holčička
bydlí v domě odkud dobře vidí.
Možná je to ta víla
co jsi viděl dnes jedinou
tančit v dešti a kalužích!
Autor Koli, 24.06.2009
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám pocit,že už jsem ji četl

24.06.2009 15:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí