Princové se neopouští

Princové se neopouští

Anotace: ...

Pozdě...

Kde ses tady vzal?Pozdě si přišel
Proč nepřišel si hned
Když si můj pláč slyšel
Byl si jako led…

Mě už někdo vysvobodil
Já už svého prince mám
Přes můj strach se brodil
Já druhou šanci nedávám

Nenechám se od tebe ničit
A neboj, trpět pro tebe nebudu
Budu svůj srdeční sval cvičit
Odevzdám ho novému osudu

Tu žádost si nech pro jinou již
A prstýnek nekupuj
Tak mě prosím vyslyš
Na tenký led nevstupuj!

Nová láska se mi v hrudi rodí
Otevřela jsem oči a on tu prostě byl
To že, trpíš se mi trochu hodí
Jen do dna ten hořký pohár pij

Chybí mi jedna dobrá vlastnost
Bohužel o tom vím
Neumím odpouštět dost
Teď tě klidně vyhodím

Byla jsem ti málo
Tak přede mnou nebreč
Snad ti to za to stálo
Já jsem šťastná, heč!

Tak jako moje srdce neodpouští
Neumí zapomenout na bolest
Promiň, ale princové se neopouští
Tak to bylo, bude, tak to jest…
Autor Gudula, 24.06.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé,a skutečné,a co princové?

04.07.2009 16:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

Pěkné spojení to ,,princové se neopouští"...fakt hezké a originální:)

25.06.2009 11:37:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí