Vem si mě

Vem si mě

Anotace: ja tak nak píšu jenom zamilované básně

Jsem tvoje mohyla/nesu tě v náručí
Znám tvoje jméno/jsem tvoje záhuba
Porosteš do země/nechám si tě v zátiší
Zemřeš pokojně/Zhruba po měsíci
Zůstaneš, nevrátiš se/pusť mě!dusím se
Jsem tvoje mohyla/jsem tvoje záhuba

Dost si se zmýlila/se mnou seš stracená
Nakazím tě/neuzdravíš se
Vzpomeneš si/na lepšího
Vidím tě po tmě/vidím tě zahrabanou
Přinesu ti kytky/snad budeš se radovat
Uvidím tě příště/bude to po letech
Uvidím tě starší/ve stejných šatech

Lehnu si k tobě/pohladim tě po vlasech
Bude to štastný den/udusíš mě v náruči
Uleví se ti/ale nezvedneš se
Pomstila ses/ale zbytečně
Zůstaneš se mnou/po tmě zahrabaná
Budeš mou ženou/v zátiší schovaná

Unesu tvý dítě/dám si ho k obědu
Zničim ti obličej/vydličkou nebo dvěma
Budeš se trápit/bude ti na blití
Budeš se topit/v bahně po dešti
Budu tvým zlým snem/vezmu ti všechno
Nebude to náhodou/řeknu:¨nechtěl jsem¨
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: myší královna, 6thSun, Unyle Pěl, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to něco mezi texty Záviše a My Chemical Romance :-D

28.06.2009 13:21:00 | myší královna

zajímavé

24.06.2009 17:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí