z druhy strany

z druhy strany

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Pid0nCrsQxM

prsi
je tma a ja balim na cestu
chci bejt pryc
bojim se, ze te zas zacnu nenavidet
a to sme si nikdy
asi nezaslouzili.

bilej rum, radeji dve flasky
/prestavam kourit/
zapiju svy prasky a splachnu bolest
vubec se toho uz nebojim
vzbudim se a svet bude
obklopenej jen sluncem
znam ten pocit.


nedokazala bych ti bejt verna
uz ne, uz tu lasku nechci
tu vernost si nezaslouzis,
protoze ji ignorujes a nic pro tebe
neznamena
ale pro me jo.



tak jak si me opustil, tak jsem tady
jen uz nejsem sama.





.






.





.
zacinam pocitovat lasku
z druhy strany.





/říčřčřžčýřžčáčžěčžřšýúú
Autor embryo v hlave, 24.06.2009
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: betmen71, Isquieasuus, jedam, stmivani.na.lepsi.casy, WAYWARD, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne dobry...

25.06.2009 16:59:00 | stmivani.na.lepsi.casy

st

24.06.2009 19:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí