Nech mě jít

Nech mě jít

Anotace: rozchod???

Nech mě jít...
konečně už mě nech být
sama jsem byla a budu dál
další šanci by ti jen blázen dal.

Nech mě jít...
cítíš, že nechci odejít
lásko, půjdu, ty to víš
však důvod? netušíš...

Nech mě jít...
nechám, má lásko, budeš-li chtít
je možné nenávidět lásku?
Nebudu tvá hračka na provázku!

Nech mě jít...
nedokážu a nechci ti odpustit
nenávidím jí, však víš
i peklo snad okouzlíš...

Nech mě jít...nech se opustit...
Autor Shark Princess, 24.06.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Meriel, zrrrr, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí