Zatím,co jsi spal............

Zatím,co jsi spal............

Anotace: Zkuste někdy sledovat něčí tvář při spaní.

Je pátek a mé přání se dnes netáká
myšlenek na zábavu nebo spánek.
Poslechni si valčík a vrátíš se do dob,
kdy jsi mi tak sladce usnul na klíně......

Tvé očička byla zavřená,
pod nimi se tvořila drobná síť nezřetelných vrásek,
ústa otevřená blahem,výraz........
jako ten nejnevinější na světě!

V tom čase jsi byl úplně jinde,
možná ve světě,kde neexistují špatní lidé,
možná ve strašném světě,co já vím!
Jen občas jsem zahlédla,když Tvé rty nečekaně cukly,
co se ti asi zdálo?

A ten večer,když jsi spočíval na mém nahém klíně
a vypadal jako ta nejroztomilejší věc na světě,
mohla jsem se já zlobit?

Byl to jeden z těch sladkýcj závojů falešné lásky,
kdy jsi byl jen mým.
A až se vzbudíš zlato vrátíme se zpět do
ztracených iluzí asertivního života!souhlasíš?!
Autor sestra-konec, 24.06.2009
Přečteno 491x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Haniéčka, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná!:-)

25.06.2009 20:37:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí