I když nevím jistě, co je správné

I když nevím jistě, co je správné

Anotace: ...vím to, že tě nechci milovat.

Ulicí se ploužím
A jako tělo bez duše prý vypadám
Tolik tě zas vidět toužím
A tak hloupá sama sobě připadám…

Vlastně se těším až bude noc
A já zas o tobě budu snít
Chtěla bych to tolik moc,
Z hlavy své tě umět vytěsnit.

Nechci být ničím otrokem
Ale pomalu se stávám tvým
V místnosti o čtyřech stěnách,bez oken
Asi postupně stárnu…šedivím.

Asi jak vítr šumí v korunách stromů
Asi jak kapky dopadají na zem
Asi ze všech těch blesků a hromů
Šílím, připadám si jako blázen

Na rozbahněné půdě klečím
A křičím tvoje jméno do nebe
Jako každou noc zas brečím
Samozřejmě jenom pro tebe.

Nesmíš se to nikdy dozvědět
Nesmíš nikdy vědět víc
Ještě že ti to neumím povědět
Ještě že od tebe nechci vůbec nic.

Vím,tohle jsi nečekal…ani já ne
A musím se teď správně zachovat
A i když nevím jistě,co je správné
Vím to,že tě nechci milovat.

A tak nebudu.
Musím doufat…
Autor mosquito, 24.06.2009
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: PPetrushka, Azazen, Zambie, Giginka, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...krásná báseň :-)

16.08.2009 13:39:00 | PPetrushka

Ty pocity znám.. je to těžké... Držím palce.
Azazen

22.07.2009 15:08:00 | Azazen

ST za celou tu nádheru v básni..

24.06.2009 22:24:00 | Giginka

...dobře napíšeš ST dostaneš

24.06.2009 21:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí