Toužím

Toužím

Anotace: Njn...Ne všechny přání se vyplní...

Toužím po kapkách štěstí,
které stékají po jiných snech,
než jsou ty mé
nenaplněné.

Toužím být někým jiným,
aby oči zůstaly suché,
láskou naplněny,
láskou znásilněny.

Toužím po pár úsměvech,
po dolíčkách ve tvářích.
Patří jen k tobě,
ty hořící ohně.

Toužím snad po nemožném,
ať dýchne na mě naděje,
doufám stále dál,
já nic, ty král…
Autor Werdysh, 24.06.2009
Přečteno 557x
Tipy 4
Poslední tipující: Ja-Mijina, BARBYE, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí