Nostalgie

Nostalgie

Anotace: Sbohem a satecek;-)

Sbírka: Třesky plesky

Jak se v jedné písni zpívá
nesnáším loučení
kyvadlo se líně kývá
samota zuby cení

Při záchvatu nostalgie
paměť naskrz zkoumám
vzpomínka ve mně ožije
na chvíli necítím se sám

První se oči skvostně smějí
druhá voní tak krásně
svádí si se mnou co chtějí
pro ně jsou mé básně

smích, strasti, vzlety, pády
otázka nezodpovězená
jsme jen kamarádi?
je zapovězená…

I ve chvílích odloučení
budu vás nosit v sobě
nic se nezmění
miluju vás obě
Autor Matty09, 24.06.2009
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Lioness, Psavec, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí