Spěchal

Spěchal

Anotace: Možná je to Váš příběh, nebo Váš?

Větrem popraskané rty
chtěly toho tolik říct,
však neměly odvahu.

Oči plné slz
ho chtěly zastavit...
naposledy...
ale neměly tu sílu.

Temné kruhy pod očima
už se nebudou muset schovávat,
slzy už se nemusí do očí vmačkávat.

Odchází...
Nepohlédne zpět,
neuvidí ženu, pro kterou
znamenal celý svět...

Nespatří, co za sebou nechal,
protože přílíš spěchal...
Autor Kariš, 24.06.2009
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: Dádinka, Házté, Kutinečka, al-pacino, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a proto - raději pomalu...

25.06.2009 10:02:00 | Kapka

st

25.06.2009 00:17:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí