Co pro mě jsi?

Co pro mě jsi?

Anotace: Další báseň pro Péťu. Sice jsem psal, že už žádnou nenapíšu, ale i filmy mají pokračování a rozhodně budu psát další.

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Jsi pro mě ticho v prázdné tmě.
Jsi čirá proudící krev ve mně.
Jsi na zem padající poupátko.
Jsi se psem hrající si koťátko.
Jsi krásný úsměv na tvé tváři.
Jsi sluneční svit co na mě září.
Jsi horký pramen horské řeky.
Jsi jedna niť mé pletené deky.
Jsi světlo v mé temné duši.
Jsi zpěv, co slyší mé uši.
Jsi krajem bloudící píseň.
Jsi na pergamenu lyrická báseň.
Jsi tím nevyslovitelným, co bych chtěl mít.
Jsi sen, o kterém si nechávám snít.
Jsi na zdi hezký obrázek.
Jsi v řece z kamene oblázek.
Jsi ne, co pořád slýchávám.
Však já to pořád nevzdávám.
Autor Richard Ježek, 25.06.2009
Přečteno 697x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, zrrrr, poetická ilona, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo to je pravda, až na to, že ta zamilovanost trvá moc dlouho a pomalu už ztrácím naději...

25.06.2009 10:49:00 | Richard Ježek

Vyznání zamilované duše... :o)

25.06.2009 07:59:00 | labuť

Inu,ta je líbezná.Jééé to moc pěkné.Ilona

25.06.2009 00:37:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí