Život dvou

Život dvou

Anotace: Autor:náhlá vzpomínka

20.5.2009 22:22

Autor:náhlá vzpomínka

Život dvou

Miluj
vnímej mě
celou objímej
těla mého se dotýkej
svými žhavými polibky mě měj
ráda se Ti poddám
jen umě stůj
příteli můj
ikdyž totak nevypadá
život promě přestal být
však pořád znovu začínám
sama nestíhám
neodcházej
přimě stůj

Drahá
nic nežádám
jen přítel Tvůj chci být
a pomoct Ti
neboť mi chybíš

ikdyž se bojíš
příteli vím
přesto odpusť mi
odcházím.......


20.5.2009 22:14

Láska je pěkná
kdy dva se miluji
společné pocity mají
v jedno srdce hoří
pevně si věří
svými životy proplouvají
a srdce jim láskou hřeje
mají si co říct
Autor JarekBrnoCz, 25.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

25.06.2009 23:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí