Za Tebou drahá

Za Tebou drahá

Anotace: :-)

19.5.2009 22:45
Za Tebou drahá

Utíkám za Tebou
běžím drahá má
po Tobě se mi stýská
Tvůj polibek mi schází

utíkám
abys byla
v náručí mé
a já Tě políbit směl

drahá má
jemi smutno
když o Tobě nevím
Tebe nevidím

utíkám a běžím
jen abych s Tebou
mohl co nejdříve být
s něhou Tě pohladit
a polibek dát
do náruče vzít
do postýlky uložit
k Tobě se přitulit

už nepospíchám
jsem jen Tvůj drahá

noci buď nám příznivá
Autor JarekBrnoCz, 25.06.2009
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip...

25.06.2009 23:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí