Smyslům

Smyslům

Anotace: Světu 3...

Sbírka: Světu 3

Už nehledám nechci nevnímám
oči jsem svěřil věčným tmám
do uší vosk, do nosu hrách
vytrhnout jazyk a oči jsou v tmách

Poleptat prsty, duši vaz srazit
až se tu bude pozemi plazit
modlit se ať skončí ten strašný sen
...
promiňte nechtěl jsem.. mam zkurvený den
Autor Honzeek22, 02.11.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děsná depka, zas bude lepší den!

03.11.2005 13:27:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí