Mraky jdou oblohou

Mraky jdou oblohou

Anotace: Pro nejhodnější a nejkrásnější dívku pod Sluncem..strašně po ní toužím, i ona po mě však..je to složitější než to vypadá :(

Mraky jdou oblohou
černou jak šmír -
nad hlavou porlét mi
obludný netopýr

Zamával křídly -
rozvířil nebe...
V tajmených obrazcích
viděl jsem Tebe

Tu tvoji tvář
bílou jak křída -
najednou chtěl bych mít
andělská křídla

Vznést se tak vysoko
až k tvým vlasům -
pohladit tě
a tvou nebeskou krásu...
Autor Chašmodský, 25.06.2009
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: Lité, Fighting Dreamer, bejbyyyy, al-pacino, Stepbystep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí