Na konári

Na konári

Anotace: Tak nějak

Pohlaď mě –
jen letmý dotek kůží,
jen sametem o samet,
pouhá chvíle, věčnost.

Přilož rty –
ať ochutnám tvé slzy,
tahle chvíle se krátí,
cítím vůni čestvé trávy.

Prsty do vlasů –
stébla krojíš, nedýchám,
spojená víčka, mrazí mě,
vzpomínám na poprvé.

Vyšli dech –
jak v mrazu termovize,
tečou mi slzy, potůčky,
držím tvou dlaň, hořím.
Autor Mladý pán P., 25.06.2009
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Sidonie89, kikis, Jana M., labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zapíchá u srdce, ale pohladí na duši =)...

22.07.2009 23:20:00 | Atropabelladonna

Je plná skryté vášně.

26.06.2009 15:46:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí