Ještě naposled

Ještě naposled

Anotace: anotace netřeba...

Ještě naposled
zamávám každé krásné chvíli zvlášť,
abys věděl,
že je budu mít vtisknuty
v památníčku
s Tvou fotkou na hlavní stránce
*
Ještě naposled
pošlu Ti polibek z okna vlaku,
pod jehož koly
nechám zahynout Tvoji lásku,
kterou jsi mi odmítal dát
*
Ještě naposled
protáhnu si cestu domů
kolem místa, kde jsme sedávali
a před dveřmi k zítřkům
budu zapomínat
*
Ještě naposled
napíšu o Tobě pár bezútěšných veršů
na cár papíru,
co jsi měl v kapse u kalhot
a pak
půjdu dál

*
Autor MishaX, 25.06.2009
Přečteno 403x
Tipy 7
Poslední tipující: Without Love, STIMPRE, Jana M., Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak ja bych chtěla dokázat říct sbohem :( hezké

21.07.2009 23:30:00 | melwille

Pěkné počtení.

26.06.2009 15:08:00 | Jana M.

otevřená novému... a zajímavějšímu;-)

26.06.2009 10:09:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí