SÍLA...VÍRA

SÍLA...VÍRA

Anotace: O zklamání....

Síla...víra

V polibcích je síla,
Věřit v lásku druhého.
Teď piju litry vína
A necítím nikoho jiného.

V pohledu je víra,
Kterou člověk vnímá.
Proč zbyla v srdci mém díra,
Která je pořád tak živá?

Líbal jsi mě a sílu mi dával,
Díval jsi se a vírou mě oklamal.
Ty máš rád jen sám sebe,
Takový nechci já u sebe.
Autor zuzka.lop, 26.06.2009
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I hořkost poznání je součástí života...ST

26.01.2011 22:46:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí