Nedívej se mi do očí

Nedívej se mi do očí

Anotace: ...

Nedívej se mi do očí,
nech mě už klidně spát.
Už nedívej se mi do očí,
přestal jsem být ten co má tě rád.

Nedívej se mi do očí,
já tvou zradu snášet nebudu.
Nedívej se mi do očí,
neb raději než být s tebou svůj život pozbudu.

Nedívej se mi do očí,
neříkej mi že máš mne ráda
Nedívej se mi do očí,
neb ztratíš přítele i kamaráda.

Nedívej se mi do očí,
nech mě už klidně spát.
Nedívej se mi do očí,
již tě nedovedu milovat.
Autor greapy, 26.06.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí