Skleněné srdce

Skleněné srdce

Anotace: netreba:-)

Sbírka: Naděje umírá první

Tepna je lesklá
aorta průhledná
mám srdce ze skla
ty holka nezbedná

Čím víc ho hladíš
tím víc se leskne
čím víc ho raníš
tím více teskne

Tiše cinká když bije
při pláči roní střepy
láska v něm nežije
už těžko se slepí

Nebude bít víc
mé srdce skleněné
na kousků tisíc
roztříštěné
Autor Matty09, 26.06.2009
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, WAYWARD, Prdelka10, Duhová, Rychlý Tep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím o čem...jednoduché,krásné =)

26.06.2009 23:24:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí