Mezi ránem a nocí

Mezi ránem a nocí

Anotace: Láska je červánek na pozadí očí.

Sbírka: Jak chutná život.

Mezi půlnocí a ránem,
život tvoří sám sebe
a nahota ztrácí cudnost.

Vymaloval jsem si tě do svého obrazu,
jako malíř dává sám sebe,
když plátno jeho srdce je bílá pláň.

Tak i tvé tělo,
nezorané pole.
Jsem oráč a dlaněmi tě orám do úrodné roviny
a hodina mezi svítáním zastavila čas.

Jsem úhor,
ty jabloň
a sad našeho života uzrál.
Dobré jitro,
den snídá chvění okamžiku.
Autor Hombre, 26.06.2009
Přečteno 539x
Tipy 6
Poslední tipující: staruska, Házté, Mbonita, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc pěkné

17.07.2009 08:34:00 | staruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí