Konečně konec

Konečně konec

Anotace: Nneí smutná.Je veselá.Je to dobrej konec...

Byl jsi jako svíce
Jak můj plamen v temnotách
Možná jsi chtěl více
Možná ztratil ses mi v nicotách

Byl jsi maják na obzoru
Naváděls mě temnou cestou
A já právě proto neměla se na pozoru
Neviděla že nebudu tvou nevěstou

A slunce vyšlo právě dneska
A já zahlídla ty skaliska
Kterýma ty vést mě chtěl
Svou píseň smrti jsi mi pěl

Byls jak knížka před spaním
U který skočila jsem na konec
Podlehla jsem intrikářským lhaním
A teď konečně zní zvonec

A i když básně neumím
Tak za tuhle velký dík
Tahle stane se mím modleným
Vím už,že nikdo vlastně není viník
Autor Javorinka, 26.06.2009
Přečteno 311x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí