Díky tobě

Díky tobě

Anotace: zimilované

Když jsem s tebou,
směji se jen.
Jsem neskutečně šťastná,
že můžu jít s tebou ven

Jak slunce svítíš,
když se směješ.
U srdce mě hřeje,
když si se mnou hraješ.

Leden,Únor,Březen,Duben,
společně to všechno svedem.
Dnes,zítra,pozítří,
Honzí,s tebou jen chci býti
Autor hlavouVoblacich, 27.06.2009
Přečteno 628x
Tipy 1
Poslední tipující: Uchylacek_Timicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí