Bolest

Bolest

Anotace: O tom, jak mě bolí, když je ona s jinými muži a co bych za to dal, být jí milován

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Přemýšlím pokaždé nad tebou,
už nevím kudy kam.
Přemýšlím také nad sebou,
jak se říká, pomožme mu tam.

Když jsi s jinými muži, bolí mě to moc,
žárlím a nevím co s tím.
Probrečím s polštářem celou noc,
když o tobě s láskou přemýšlím.

Neumím se teď rozhodnout,
a jsem pořád sám a sám.
Kéž bych se mohl s ďáblem dohodnout,
na rok a den být tebou milován.
Autor Richard Ježek, 27.06.2009
Přečteno 420x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Házté, zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí