Miluji Tě lásko

Miluji Tě lásko

Anotace: :-)

Miluji Tě lásko

Láskou žijem
s něhou se milujem
po sobě toužíme

Leč srdce krvácí
nad Tebou se strachem
že mi zmizíš
a lásku svou
Ti nebudu moct dát

přesto na Tebe myslím
ve svém srdci Tě mám
jdu s Tebou dál
a lásku svou Ti vyznávám

drahá má
jsi promě jako růže
ten vonný květ
jemné tělo Tvé
líbezné na pohled
však v náručí půvabná
Autor JarekBrnoCz, 27.06.2009
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí