Když je duše roztoužená a topí se v karamelu extází

Když je duše roztoužená a topí se v karamelu extází

Anotace: "to není o někom pro někoho"..ale otom ovšem !

Tančím bosa,tančím sama
Připadám si jako nahá
A ráda o Tebe zakopávám
Jako malá,protože mi to nic neříká

Kolem mě se mlží hudba její
Patti Smith a moje snění
Modrý motýl se mě dotýká
Není to žádný nešika

Duše je skvělá ikdyž je rozpoložená
Každá na vás,tebe,mě kouká
Průběh extáze bývá estetický
Kolem samé barvy i na tváři

Ve vzduchu léto a něčí smích
Plno lidí,plno vůní
A duha už se rojí

Oplývá to tajemstvím
Tajemství který chci dobýt
Dobýt ho a nebát se

Točit se v křesle,
objímat hrníček,
objímat desku, lidi
a to co miluji

Možná i Tebe
Ale tohle je pořád víc
Než vanilkové nebe
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 27.06.2009
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: symphonicsoul, Radek.oslov.Šafárik, Zambie, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané

28.07.2009 14:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí