Láska

Láska

Anotace: ...

Láska,
... co je láska?
muž a žena.

Láska,
... co je láska?
pro někoho víc než muž a žena.

Láska,
... co je láska?
života cíl a nic víc.

Láska, příteli ...,
pojem velmi široký,
koukni,
na obraz onen prastarý.

Vidíš,
toto láska má k umění,
ku plátnu dýchající staletí.

Podívej příteli, přec můj příteli,
tu žena a muž ve věrném objetí.

Jejich láska přetrvá staletí,
Ty a Tvá Žofie ... kdo ví?

Příteli,
na obraz koukni prastarý,
to je láska,
muž a žena v něžném objetí.
Autor věčný student, 28.06.2009
Přečteno 498x
Tipy 4
Poslední tipující: hypertenze, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Velice, velice líbezné...

04.05.2017 19:45:08 | SVĚTLO INSPIRACE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí