Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: Opět pro tu jedinou...

Sbírka: Sbírka pro Péťu

Chtěl bych hladit tvoje tváře hladké.
Chtěl bych líbat tvoje rtíky sladké.
Chtěl bych cítit tvůj krk voňavý.
Chtěl bych hladit tvůj vlas kadeřavý.
Chtěl bych vidět tvoje ňadra pevná.
Chtěl bych sundat tvoje tanga levná.
Chtěl bych cítit tvoji mušli hřejivou.
Chtěl bych být tvojí koupelí pěnivou.
Chtěl bych hladit tvoje krásné nohy.
Chtěl bych cítit tvoje ďábelské rohy.
Chtěl bych dýchat s tebou v jednom rytmu.
Chtěl bych s tebou si posvítit na tmu.
Chtěl bych ležet chvilku vedle tebe.
Chtěl bych vidět spolu tebe a sebe.
Autor Richard Ježek, 28.06.2009
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí