Když vše je špatně

Když vše je špatně

Anotace: ***

Sbírka: Spolubydlící

Někdy člověk dojde k momentu,
kdy vše je špatně a není cesty ven
Chuť cigarety hořkne v ústech
Pach zoufalství táhne se pokojem
A víno chutná jako jed
A tady jsem teď
pošlapaná nenávistí tvé lásky
zneužitá tvým bojem za vlastními cíly
zapomenutá osudem
Vše, co kdysi bylo mým snem,
rozplynulo se před mýma očima
Je tohle život?
Takhle to končívá?
Já takhle prostě nechci žít
Chci si zapálit
a cítit klid
Chci se opít
bez pocitu, že je to naposledy
Rozumíš mi?
Není třeba vzdělání či vědy,
abys tohle pochopil
Vidíš mě vůbec?
Jsem z cigarety dým,
co hořkne na rtech tvých,
na kterých - už je to dávno
vídávála jsem smích
Jsem sklenice vína u tvého počítače
Ta, která vedle tebe pláče
Ty mě však neslyšíš
A to je ta chvíle, kdy vše je špatně
A je jediná cesta ven
Spálit všechny mosty, začít znovu
a zavřít knihu s tvým příběhem...
Autor unstoppable, 28.06.2009
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Zambie, Bíša, jesterka, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jo tak už to asi chodí,pěkně napsaný...

06.07.2009 23:53:00 | jedam

Pekne pekne :-)

29.06.2009 01:44:00 | Zambie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí