Co bude dál

Co bude dál

Anotace: ???

28.04.2009 21:41

Co bude dál

Trápím se trápím
leč Ty mě nevnímáš

Lásku svou
jsem Ti dala
své srdce Ti otevřela
náklonost a něhu věnovala

však přesto vím
že chybu jsem udělala
a do tebe se zamilovala

života jsem užívala
emocím a citům
brzdu dala
u Tebe však odolala

a teď jen čekám
co bude
co řekneš mi

dík užil jsem si
můžeš jít Ty bláhová
přesto dík
bylas skvělá
další již čeká

přesto se kolem Tebe točím
a užívám si těch chvil
o kterých nikdo neví
či snad netuší

krásně mi s Tebou je
v posteli nádhera
rozumíme si

přesto se trápím
a očekávám ty
zmařený slova.....
Autor JarekBrnoCz, 28.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: klajusenka, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí