Spolu v parku

Spolu v parku

Anotace: Jeden pár,jedno srdce přece přátelé

21.04.2009 21:21

Spolu v parku

Pěkný den dnes máme
spolu do parku vyrazíme
je krásně a vše kvete
spolu v ruku v ruce budeme

spolu parkem jdeme
rukou se dotýkáme
sluníčko na nás svítí
vše kvete kolem nás
společně si city
sobě vyznáváme

spolu v objetí
na trávník uléháme
pod rozkvetlou třešní
a milostným hrátkám
se spolu oddáváme

příjemný večer nastal
v trávě spolu ležíme
tisknem se k sobě
jako jeden pár

přesto jsme jen přátelé
Autor JarekBrnoCz, 28.06.2009
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Lonely.girl, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí