Sbohem?

Sbohem?

Anotace: jen kratce

Je to smutné,smutné mnohem,
když dáváš mi to své sbohem!
Vidím já sebe,stát mě tam v dáli,
myslím já na Tebe,
mé oči se bály.
Uvidět Tě znovu a zas,
kdy se mi srdce rozbuší,
kdy bude ten čas,
co zašeptáš mi do uší....chci Tě zas!
Autor Andy, 25.10.2004
Přečteno 1102x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí