Mrtvá láska

Mrtvá láska

Anotace: smutná básnička o lásce

Je večer,sedím tu sám,často na tebe myslvám...
Nejím,nespím,přemýšlím na zdi vidím jen svůj stín.
Černý kabát s vůní růže,to jediné co cítím právě.
Po tobě mi zbylo prázdné srdce,naplnit ho ale nelze.
Fotka na stolku pořád leží,myslím na tu chvíli když z nemocnice zavolali.
Tvá duše je mrtvá,srdce nebije ani nežije.
S brekem sedím na pohovce,odloučit se od tebe nelze.
Vzpomínám na ty chvíle spolu,zapomenout na tebe nemohu.Má láska nikdy nevyhasne, pro tebe tu bude stále.
Černé šaty na sebe oblékám,pod zem tě pohřbívám.
Každý den chodím za tebou,v srdci jsi pořád se mnou...
Autor lolipop, 28.06.2009
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápem ťa...

29.06.2009 09:10:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí