Nostalgická...

Nostalgická...

Anotace: už více než rok žiju pouze ze vzpomínek...

Byl jsi jako hrozen vína
s kouzelným leskem světla v řase,
platina žhnula ve Tvém vlase -
na to se těžko zapomíná.

Ubohý je, kdo nevzpomíná.
Kdo druhému dál rozdává se,
rozkvétá ve své vnitřní kráse,
v kráse, jež pokaždé je jiná.

Umět se vrátit do minula,
když mnohá léta uplynula,
jsou asi jenom zbožná přání,
jež v polibcích se rozplynula
jak krátká letmá pousmání,
hebounce nežné polaskání.
Autor *Mia*, 03.11.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vykašli se na vzpomínky
Nahoď na ksicht ňáký šminky
Vyraz někam do ulic
Ze vzpomínek není nic
Nic
Nic

03.11.2005 15:28:00 | JardaCH

Pěkný...moc pěkný...a o to víc hezčí,když to chápu.Prožívám to samé,už rok a půl..žiju ze vzpomínek a žiju pro vzpomínky.

03.11.2005 15:09:00 | Cleo_.patra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí