SONET - BLÁZEN

SONET - BLÁZEN

Anotace: každý den tady čtu smutné básničky a je mi to moc líto...

V bláznovství je kus poezie.
Žít život v čapce s rolničkami!
Alespoň člověk ví, že žije
a nezpívá jen smutné žalmy.

Možná že pohár nedopije
i když ho opojností mámí.
Kde slunce zemí nepokryje,
tam nikdy nevyrostou palmy.

Přednost dám vždycky čapce blázna.
Je blázen, kdo se zamiluje
i když je jeho náruč prázdná?

Nečekám, kdo mě polituje,
snad stoupla jsem do vzduchoprázdna.
Kdo nezkusí, ten nedopluje.
Autor *Mia*, 03.11.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já už myslel, že jsem jedinej magor, kterej se pokusil napsat sonet.

03.11.2005 15:30:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí