Kde bych se mohla Ti, srdíčko, zalíbit?

Kde bych se mohla Ti, srdíčko, zalíbit?

Anotace: Za zrcadlem v říši divů

Sbírka: S láskou v zádech

Na okvětním lístku bílé růže
Leží malá lesknoucí se rosa
Slunce svítí, až pálí kůže
V zelené trávě ťapu bosa

Jeden mráček nad mou hlavou
Poskakuje jako zajíc
Cítím v sobě lásku pravou
Jak Popelka, co ztratila střevíc

Rosa se v mých očích třpytí
Já myslím na svou lásku
Jen rozběhnout se - za ní jíti
To mě však staví před otázku

Miluje mne vůbec on?
Náhle na mne spadne kapka
Srazí mne na zem jako hrom
Že jsem teď nepolíbená žabka

Pláču, protože si nejsem jista
Jestli mne miluje a příjde políbit
Na světě není krásnějšího místa
Kde bych se mohla Ti, srdíčko, zalíbit
Autor wigi.sama, 28.06.2009
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozkošné vyznání ;-)

28.06.2009 19:26:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí