Naděje

Naděje

Anotace: ...

Dotknout se
slunce
malíčkem
u nohy

Usínat
ve stříbrných nitích
měsíce
zamotána

Rozkvést
na zelené louce
splynout
v květinu

Odhodit
zamračenost všedních dnů

Upnout se
na naději
krásnou...
bláhovou...
lákavou...
Jedinou...
Autor Ema, 03.11.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí