Se svou milou

Se svou milou

Anotace: pořád jeto láska

21.04.2009 21:01

Se svou milou

Kráčím cestou prašnou
plnou výmolů a kamenů
kde tráva zelená byla
po demnou usychá a umírá
za mnou však znovu kvete

kráčím se svou nevěstou
v ruku v ruce
ona v černém plášti
já v ohnivé zbroji

kráčíme spolu smrti
do náruče vstříc
přednámi zem zelená
za námi jen pustina
země umírá
smrt začíná opět žít
po boku svého milého

kráčím
na svou milou jen myslím
kní se vracím
do její náruče svobody
jen poní toužím
po mé milované Smrti
Autor JarekBrnoCz, 29.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí