Vyznání.. Zklamání.. Zoufání..

Vyznání.. Zklamání.. Zoufání..

Anotace: ***

Střídání ročních období,
přeměny z dnů na noci,
tak se dá také vyjádřit
z tvých slov,tvých vět můj pocit.

Chladná až bezcitná přání hezkých dnů,
láskyplná slova pro noci sladkých snů,
úsměv tvůj vytrácí se mi z paměti,
doufám, že můj pláč se též vytratí.

Necítím teplo tvých rtů,
tvá něžná slova se ztrácí,
jen ruce studené, jen pár vět,
proč nemáš čas, co máš na práci.

Chybíš mi,
znáš vůbec ještě ten pocit?
Nechceme přeci
svou lásku skončit.

Myslím jen na tebe,
doufám, že to cítíš,
třesu se strachem,
že mě máš, nevíš?

Hloupými verši se snažím tě získat zpět,
zda mě máš ještě rád, počkám na odpověď.

Nezapomeň na mě,
mé jediné slunce,
má hvězdo,
můj světe,
pořád ještě doufám,
že láska naše
znovu pokvete.
Autor Jamesow, 29.06.2009
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: septemberSax, Alasea, Anye, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

sakra...co je to za člověka že tě tak trápí...ne je to nádherné mohla bych použít stovky slov ale nevyjádřila bych přesněji jak se občas cítím...........hodně štěstí...dávám ST

30.06.2009 18:16:00 | Anye

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí