Dar

Dar

Anotace: není myšleno že jsem jím já.....

Podám Ti růži,
vem si ten květ.
Lásko, jen s Tebou
je krásný ten svět.

Podám Ti prsten,
vem si ten šperk.
Po slovech MILUJI TĚ
i drsňák změk.

Podám Ti sebe,
vem si ten dar.
Já dostal jsem Tebe
a chci Tě mít stál.
Autor Dindane, 29.06.2009
Přečteno 538x
Tipy 3
Poslední tipující: NotHot, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí