Tolik

Tolik

Anotace: ......není to hezké,ale upřímné

Nenávidím tě
Za to, že jsi lhář
Ačkoli pravda je jen
Relativní pojem
Zničil jsi můj snář
A snílkovský nadhled
Pád na držku
Není vždycky krok vpřed
Mám ten dojem
Že tohle nezvládnu
Už nevstanu
Upadnu ještě níž
Vždyť víš
Jak tě miluju
Jak tě nenávidím
A jak moc se stydím
Že se s tím nedokážu vyrovnat
Tak snad
Neměl jsi mi lhát
Šeptat : “Miluju tě
A jen tebe chci.“
Zničil jsi moje sny
Představy o kráse
Ukradl pocity o štěstí
Těší tě jen pocit vítězství
Nad holkou jako já?
Chtěla jsem milovat
Věřit a darovat
Všechno co mám.
Už to nikdy neudělám
Slibuju na svou čest
Že nebudu poslouchat
Řeči o lásce
Od kurev jako jsi ty
Mám chuť ponechat
Svůj život bez ladu a skladu
Mám i chuť bezstarostně žít
Ale má to jednu vadu
Už nelze být
Umírám bez tebe
Umírám pro tebe
Když jsem s tebou
A dívám se do očí bez výrazu
Už to moc nezebe
Nechám si pro sebe
Veškeré emoce
Nikdo mi je nevezme
Tak jako ty
Zloději, vrahu
Té kouzelné bytosti
Která ve mně žila.
Zloději, vrahu
Jen kvůli tobě jsem byla
Nešťastná
A jsem
A budu
Čert tě vem.
Zkurvysynu.
Zítra tě uvidím.
Zítra zas zhynu.
Sbohem
Vzpomeň si
Vzpomenu si
Až budu brečet do polštáře
Vzpomeň si
Vzpomenu si
Protože všude vidím tě
Miluju a nenávidím tě.
Autor Jimsik, 29.06.2009
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí