Kruh

Kruh

Anotace: ...

Střípky vzpomínek
musí shořet

a proto

Přikládám třísky a dřevo
aby oheň plál a kouř odnášel
kusy
tebe
do víru noci

Přikládám
abys měla možnost
políbit hvězdy a
nakrmit měsíc sladkým
dojmem
o tvé tváři
a jejích smaragdech

Přikládám
pro moje zdraví
a lehkost co žádá si srdce
aby samou obezitou
nerozbilo váhy
Erósovy

Přikládám
do ohně
Přikládám a hledám
čistou pláň
kam uloží tě kouř
a rozsvítí tvé
oči

Až vystoupáš do rajónu
nebeských lamp
Až zařadíš se mezi ně
vzhlédnu v nebe
s prosbou
ať spadne
déšť
těch
kouzelných
smaragdových hvězd


Já přikládám
Autor tukiy, 30.06.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Akura, Zefi, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí